- Народна Воля - http://volya.if.ua -

«Осіння партитура» Світлани Ткачук

Posted By Модератор On 28.09.2012 @ 14:34 In Культура | No Comments

Під такою назвою вийшла в світ перша поетична збірка членкині «Бистріні», учительки української мови і літератури Стримбівської  і Середньомайданської шкіл Світлани Ткачук.

[1]Передмову написав голова облорганізації НСПУ Євген Баран, а післямову – відповідальний секретар цієї організації Ярослав Ткачівський.

У своїх поезіях авторка змушує замислитися читача над долею України, а своїми глибинними роздумами – над сенсом нашого буття, над плинністю і скороминучістю часу, а також запрошує зазирнути у найпотаємніші куточки людського єства.

За словами Євгена Барана, «Осіння партитура» заслуговує на увагу читачів, бо це добротний пласт української віршової традиції, втілений в естетично й етично виваженому слові.

Літературний редактор збірки – керівник літстудії «Бистрінь» Нестор Чир, технічне редагування виконала редакція газети «Народна Воля», а видрукована у ПрАТ «Надвірнянська друкарня». Художні ілюстрації Ганни Петранюк.

Книга видана у рамках районної програми підтримки україномовного книговидання та книгорозповсюдження районної ради та райдержадміністрації.

Вл. інф.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2012/09/osinnya-partytura-svitlany-tkachuk/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2012/09/partytura.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.