- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Вітаємо надвірнян – із Днем міста, нафтовиків і спортсменів – із професійним святом та учасників обласного свята повстанської та стрілецької пісні ім. Софії Галєчко!

Posted By Модератор On 11.09.2012 @ 10:33 In Духовність,Свята,Тема дня | No Comments

Дорога і святочна Надвірнянська громадо!

Від щирого серця та з гордістю вітаю Вас та наше рідне місто Надвірна із 423-ю річницею від першої згадки про Надвірну.

[1]Серце повниться радістю, що на сторінках минувшини ми не забулися, що в плині неспокійних, а то й трагічних років, наше поселення міцніло духом і доброю славою його жителів, допоки не стало врешті-решт яскравою зіркою в сузір’ї інших міст України, знаних далеко за межами нині незалежної та вільної держави.

День народження Надвірної – променистий, осяяний жовтогарячим сонцем, умитий карпатськими росами, благословенний Божою рукою. Кожен, хто жив у ньому впродовж років, овіяних славою наших далеких предків, хто дочекався у нинішній час мережити полотно долі благодатними й благородними справами, заклав свою цеглину в її шляхетну архітектуру, вибудовуючи велич неповторності й незбагненності рукотворної краси. Предивний світ, створений поколіннями надвірнянців, вабив інших силою пізнати його, бо бачили в ньому сонце і доброту, мудрість, світоглядну широчінь. Вони перемагали буревії тривожних років, лихоліття чужинських навал і зловісні війни – перемагали, бо завжди залишалися разом, пліч-о-пліч долали скруту повеней і спільним колом ділили радощі свого роду.

Обличчя будь-якого міста – це, передусім, його жителі. Саме Ви, дорогі надвірнянці, своєю працею, талантом, невичерпною енергією щодня вносите неоціненний вклад у розвиток рідного міста, а разом з тим – у розвиток всієї України. Ми всі докладаємо безліч зусиль задля розбудови та розвитку нашого міста.

За дорученням Надвірнянської міської ради, її депутатського корпусу і виконавчого комітету вітаю Вас зі святом рідного міста. Бажаю всій Надвірнянській громаді, керівникам установ, підприємств, організацій, молоді, духовенству, гостям, містам-партнерам добробуту, міцного здоров’я, взаєморозуміння та взаємоповаги. Нехай місто Надвірна буде повсякчас молодим, квітучим і красивим, а всім Вам – залишатися однією великою родиною, ім’я якої – Надвірна!

Нехай ніколи не висихає у Ваших серцях джерело всеосяжної Любові до нашого міста, нехай Всевишній Творець кріпить Ваш дух на нові добрі звершення, нові перемоги та творчі злети на благо міста, нашого району та України!

З любовю до рідного міста

міський голова

Зіновій АНДРІЙОВИЧ.

[2] [3] [4] [5] [6]


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2012/09/vitajemo-nadvirnyan-iz-dnem-mista-naftovykiv-i-sportsmeniv-iz-profesijnym-svyatom-ta-uchasnykiv-oblasnoho-svyata-povstanskoji-ta-striletskoji-pisni-im-sofiji-haljechko/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2012/09/1.jpg

[2] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2012/09/P1010013.jpg

[3] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2012/09/004sdctz.jpg

[4] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2012/09/ratusha.jpg

[5] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2012/09/kv2.jpg

[6] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2012/09/kv1.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.