- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Чому голосувати за Юрія Дерев’янка

Posted By Модератор On 26.10.2012 @ 11:48 In Політика | No Comments

  [1]

1

Юрій Дерев’янко – опозиційний кандидат, який довів це під час роботи в обласній раді (виступає за українську мову, проти Харківських угод та Чорноморського флоту, проти псевдореформ українофоба Табачника) та продемонстрував своє чітко опозиційне ставлення до режиму Януковича. Гарантовано буде надійним бійцем в демократичному опозиційному таборі Верховної Ради. Підтримуватиме рішення лише на користь національних інте­ресів України та людей.

 2

Юрій Дерев’янко є патріотом, християнином, має здорові життєві цінності. Порядний і принциповий у виконанні взятих на себе зобов’язань і перед людьми, і перед громадами.

3

Юрій Дерев’янко – фаховий економіст, з великим керівним досвідом та європейським світоглядом.

4

Юрій Дере­в’ян­­ко –   політик, який знає проблеми кожного села та містечка, бо сам був у кожному селі чи селищі. Він вирішив багато проблем місцевих громад, а на роботі народного депутата вирішить ще більше.

5

Юрій Дере­в’ян­ко –  народний кандидат, якому довіряє та якого підтримує громада. Він боронить інтереси громади і лише їй підконтрольний та підзвітний.

6

Юрій Дере­в’ян­ко здатен твердо відстоювати свої погляди та інтереси громади, ніколи не був та не буде маріонеткою партійних босів. Ніколи не брав та не братиме участі в політичних кулуарних домовленостях, заявляє про свою позицію відкрито і публічно.

7

Тому, що СВІЙ! Народився і виріс у Надвірній, спортом займався і виховувався на Яремчанщині, родина з Богородчанщини. Йому не байдужий свій рідний край!


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2012/10/chomu-holosuvaty-za-yuriya-derevyanka/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2012/10/derevjanko.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.