- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Повернемо країну народу!

Posted By Модератор On 19.10.2012 @ 16:11 In Політика | No Comments

Шановні виборці округу 87 !

Більше двадцяти останніх років ми спостерігаємо як олігархи, котрі іменуються то владою, то опозицією і регулярно міняються місцями, з екранів телевізорів, а перед виборами – зі сцен на фоні дорогооплачуваних артистів обіцяють нам покращення життя. Однак, на жаль, покращують його тільки собі. Сьогодні у них залишилось одне нездійсненне бажання: безсмертя і вічна молодість.

[1]А тим часом Україна, що в кінці 80-х років двадцятого століття входила в першу десятку найрозвиненіших промислових економік Європи, знаходиться уже в кінці другої сотні.

Ми – вимираюча країна у самому центрі Європи. Немає уже 52 мільйонів населення. Мільйони людей виїхали за кордон шукати кращої долі, мільйони, не маючи належного харчування і лікування, вимерли. 10 тисяч людей у 2011 році добровільно пішли з життя. Страшні цифри. Вдумайтеся у них!

З карти держави зникають цілі села, руйнуються будинки і міста, збудовані за радянської влади. Надра служать тільки обраним, простій людині часто не можна уже вийти до річки, лісу, моря. Там є свій власник!

Сьогодні пенсія ветерана праці у рази менша за кишенькові витрати олігархів.

Країна щасливого дитинства та загальної грамотності сьогодні ростить наркоманів, малолітніх убивць, школярок, котрі мріють про «кар’єру» в закордонному борделі.

Ми є свідками того, як колись квітуча країна із заможними людьми перетворюється у країну третього світу.

Ті злодії, котрі розграбували державне майно наприкінці 1990-х, сьогодні називають себе бізнесменами. Вони, не соромлячись, хизуються перед нами своїми статками. А тому, подумайте, якщо така людина балотується до Верховної Ради, то для чого, чиї інтереси вона буде представляти? Ця людина не для громади, не для суспільства, ця людина заради свого бізнесу і свого подальшого збагачення буде приймати відповідні закони. Цим людям не зрозумілі наші проблеми і захищати наші права вони ніколи не будуть.

Єдиною силою, що від­стоює інтереси трудового народу, є Комуністична партія України. Ми маємо чіткий, науково обґрунтований план дій для виходу з кризи. Врятувати країну ще можна. Ми хочемо домогтися таких життєвих стандартів, щоб не ми, а з нас брали приклад.

Я гідно представлятиму Ваші інтереси, бо сам є частиною народу, який живе виключно на трудові доходи. Як синові військовослужбовця (батько у 33 роки став інвалідом-чорнобильцем і пішов із життя, не доживши до 45-ти) і вчительки мені
добре знайомі проблеми прос­тих людей.

Пам’ятайте: завтра ми будемо жити так, як проголосуємо 28-го жовтня. Тому нехай Ваш вибір буде усвідомленим і продуманим. І я звертаюсь до всіх тих, котрі прагнуть позитивних змін. Хто хоче позбутися мафіозно-корумпованого режиму в усіх гілках влади. Хто справжній патріот своєї країни та тих, кому не байдужа її доля – підтримайте на виборах мене та мою програму і Ви побачите, що таке дійсно народна влада і як заможно жити у своїй країні.

З повагою

кандидат у народні депутати України

в одномандатному виборчому окрузі 87

Віталій ЖАВРАНКОВ.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2012/10/povernemo-krajinu-narodu/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2012/10/Zavrankov.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.