- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Волейбольна Зелена

Posted By Модератор On 19.10.2012 @ 15:48 In Спорт | No Comments

Понад 150 спортсменів змагалися у першості Надвірнянського району із волейболу серед сільських та селищних колективів фізкультури. Його організатор – районна організація ФСТ «Колос». Попередні змагання відбулися у чотирьох зонах, а саме у Пнів`ю, Тисменичанах, Ланчині і Парище.

У фінальній частині змагань у Тисменичанах, у непоступливій боротьбі зуміли тріумфувати команда с. Зеленої. Волейболісти із Пнів`я і Тисменичан в очному протистоянні визначали володаря другого місця. Тисменичанські спортсмени виграли перші дві партії, та пнів`яни переломили хід зустрічі в останньому п’ятому сеті – 15:5.

Приємно було побачити, що команди на змаганнях підтримували спортінструктори: Тисменичан – Іван Ткачук, Пнів`я – Віталій Пуканюк і Зеленої – Іван Остап`юк. За останніх пристрасно вболівав Зеленський сільський голова Віталій Хопта. На матчах відпрацювала суддівська колегія у складі Володимира Малєжика і Василя Гуменюка. Переможців і призерів турніру нагородив голова районної організації ФСТ «Колос» Василь Масевич.

Наш кор.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2012/10/volejbolna-zelena/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.