- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Перевізник – зима 2012

Posted By Модератор On 09.11.2012 @ 12:08 In Влада,Здоров`я | No Comments

Незважаючи на заходи, яких вживає Державтоінспекція щодо профілактики аварійності на пасажирському автотранспорті, безпека пасажирських перевезень потребує додаткової уваги. Крім численних порушень Правил дорожнього руху водіями, ситуацію ще й ускладнює суттєве зменшення світлового дня та погіршення погодних умов, насамперед часті тумани, дощі та різкі перепади температури.

Тому необхідно посилити контроль за роботою перевізників, дотримання ними під час надання послуг з перевезення пасажирів вимог безпеки та транспортної дисципліни.

З метою підвищення безпеки пасажирських перевезень працівники ДАІ спільно із представниками Укртрансінспекції із 22 жовтня по 12 листопада проводять комплекс профілактичних заходів на пасажирському автомобільному транспорті «Перевізник зима – 2012». У цей період тривають перевірки підприємств і суб’єктів господарювання щодо дотримання ними вимог законодавства про автомобільний транспорт. Особлива увага – підготовці автотранспорту для використання в осінньо-зимовий період, заміни літніх шин на зимові, справність приладів обігріву у салоні, організації передрейсового контролю технічного стану автобусів та проведення щозмінного медичного огляду водіїв.

Посилений контроль за дотриманням Правил дорожнього руху водіями автобусів, насамперед, за дотриманням швидкісних режимів, перевезенням пасажирів понад встановлену кількість, порушенням вимог дорожніх знаків та розмітки, правил зупинки і стоянки тощо.

Олексій ЄРОФЕЄВ,

старший державтоінспектор ВДАІ Надвірнянського райвідділу УМВС, майор міліції.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2012/11/pereviznyk-zyma-2012/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.