- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Стримба: освячено капличку Архистратига Михаїла

Posted By Модератор On 21.12.2012 @ 15:31 In Духовність | No Comments

Як відомо з біблійних джерел, Архангел Михаїл – один із семи архангелів, архистратиг небесного воїнства, покровитель людського роду. Він перший протистояв люциферу, коли той повстав проти Бога. Ця війна завершилась поваленням сатани. З тих пір Архистратиг Михаїл не перестає боротися за славу Творця, за церкву, за порятунок людей.

[1]

Архангела Михаїла вважають одним із покровителів України. Його прославляють, до нього складають молитви у потребах, його ймення возвеличують у храмах і капличках.

Нещодавно у Стримбі, на перехресті вулиць Лісна і Зелена, освятили новоспоруджену капличку Архистратига Михаїла. Святкову літургію відправив парох с. Стримба о. Василь Іроденко разом із священиками зі Львова, один з яких – о. Михайло Іваняк – уродженець цього села. В урочистостях взяли участь львівські монахи, молоді хлопці та дівчата, котрі виконали низку церковних пісень, а також працівники сільської ради, депутати, жителі прилеглих вулиць.

Громада щиро вдячна усім, хто долучився до спорудження цієї духовної святині, особливо відомому у краї благодійникові, нині народному депутатові України Юрієві Дерев`янку, і бажає Господнього благословення на всі добрі справи, а також вітає із наступаючими Новорічними і Різдвяними святами.

Вл. інф.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2012/12/strymba-osvyacheno-kaplychku-arhystratyha-myhajila/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2012/12/30112012237.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.