- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Цінність води для життя

Posted By Модератор On 14.12.2012 @ 14:03 In Духовність,Здоров`я,Природа | No Comments

У рамках 42-го Міжнародного молодіжного конкурсу епістолярного жанру оголошено регіональний конкурс творів на тему : «Напиши листа і поясни, чому вода є цінним природним ресурсом» (скорочена назва – «Напиши листа про цінність води для життя») до 31 січня 2013 р.

Вік учасників – від 10 до 15 років. Обсяг конкурсного твору-листа – до 800 слів рукописного або друкованого тексту надсилати на адресу: Івано-Франківська дирекція УДППЗ «Укрпошта», вул. Незалежності,6, м. Івано-Франківськ, 76018.

Твір має містити такі елементи листа: адреса адресата (може бути вигаданою); вітання; зміст листа; закінчення листа (наприклад, з повагою, з найкращими побажаннями, тощо). На конверті зробити позначку «Конкурс ВПС».

Учасник конкурсу має вказати прізвище, ім`я, по батькові – повністю, свою повну домашню адресу, телефон, адресу школи та клас, де навчається, а також надіслати копію свідоцтва про народження, копію довідки з ідентифікаційним номером (власного чи одного з батьків), наданим податковою інспекцією, та своє кольорове фото.

Для нагородження переможців передбачено такі грошові премії: 1-е місце – 500 грн.; 2-е місце – 300 грн.; 3 місце – 200 грн.

Відділ маркетингу Івано-Франківської дирекції УДППЗ «Укрпошта».


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2012/12/tsinnist-vody-dlya-zhyttya/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.