- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Ніхто не підкорив «Говерлу»

Posted By Модератор On 18.01.2013 @ 11:41 In Спорт | No Comments

У Надвірній під патронатом міського голови Зіновія Андрійовича відбувся дитячий турнір із міні-футболу кубок Діда Мороза. Його проведенню посприяли районна федерація міні-футболу та спонсори.

У першому півфіналі надвірнянські «Карпати» з рахунком 2:1 перемогли «Атаку» із Гвозда, а у другому – «Говерла» переграла «Лісокомбінат». Бронзові нагороди виборола «Атака». У матчі за перше місце основний час зустрічі закінчився внічию 1:1, а у серії післяматчевих ударів перемогу вирвали гравці «Говерли», які представляли Надвірнянський військово-спортивний ліцей-інтернат.

Нагородження команд провели голова районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко, керуючий справами міської ради Олег Антонюк, депутати районної і міської рад Юрій Голіней та Богдан Зеленчук.

За четверте місце грамоти отримали гравці із «Лісокомбінату» (Надвірна, капітан Віталій Ковальківський). Бронзові медалі та дипломи – в «Атаки» (капітан Олег Шуфлін). «Карпати» нагороджені срібними медалями та дипломами (капітан Микола Сахарчук). Володарем кубка Діда Мороза стала «Говерла» і її гравці отримали кубок, футбольний м`яч, золоті медалі та дипломи (капітан Василь Букатюк). Учасників фінальної частини за сприяння Надвірнянського міського голови Зіновія Андрійовича нагородили солодкими подарунками.

Кращими гравцями розіграшу стали: воротар Володимир Саксон («Лісокомбінат»), захисник Сергій Великий («Карпати»), нападник Володимир Насадюк («Атака») та гравець Андрій Крисан («Говерла»). Їх нагородили пам`ятними призами та дипломами, котрі їм вручили депутати міської та районної рад Богдан Зеленчук та Юрій Голіней. Директор ресторану «Карпати» Василь Кузюк передав районній федерації міні-футболу комплект м`ячів для проведення змагань у зимовий період.

Прес-служба районної федерації міні-футболу.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2013/01/nihto-ne-pidkoryv-hoverlu/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.