- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Оновлений «Пульс» відтепер працює і для клієнтів митниці

Posted By Модератор On 22.03.2013 @ 11:32 In Економіка | No Comments

Міндоходів здійснило ребрендинг інтерактивного сервісу «Пульс податкової», який відтепер приймає звернення представників бізнесу не тільки з податкових, а й із митних питань. Сервіс «Пульс податкової» запроваджено у січні 2012 р. як такий, що дає змогу платнику повідомляти про неправомірні вчинки або бездіяльність співробітників податкової безпосередньо керівництву служби. Він зарекомендував себе не тільки як ефективний сервіс, а й як повноцінний консультаційний центр.

 Завдяки оновленому «Пульсу» представники бізнесу, у т. ч. і суб’єкти ЗЕД, мають можливість повідомити про неправомірні дії або бездіяльність співробітників Міністерства доходів та зборів керівництво відомства та оперативно вирішити супе­речливі питання, що виникають не тільки у сфері адміністрування податків, а й під час здійснення митного контролю й митного оформлення.

Працює цілодобова телефонна лінія оновленого сервісу «Пульс»: (044) 284-00-07.

Увага: «гарячі лінії»

26 березня ц. р. із 11-ї до 12-ї год. за тел. 2-55-00 – із заступником начальника ДПІ у Надвірнянському районі Нагорняком Богданом Ярославовичем на тему «Декларування доходів громадян, отриманих у 2012 році. Подання звітності про використання РРО в електронному вигляді».

* * *

28 березня ц. р. із 11-ії до 12-ї год. за тел. 2-48-64 – із заступником начальника ДПІ у Надвірнянському районі Пліщук Оксаною Миколаївною на тему «Актуальні зміни в адмініструванні податку на додану вартість. Декларування доходів громадян, отриманих у 2012 році».

Сектор взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПІ у Надвірнянському районі.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2013/03/onovlenyj-puls-vidteper-pratsyuje-i-dlya-klijentiv-mytnytsi/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.