- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Планують створити громадські ради

Posted By Модератор On 29.03.2013 @ 13:21 In Влада | No Comments

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 р. № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики»,  планують створити громадські ради при таких підрозділах РДА: економіки; агропромислового розвитку; культури і туризму; освіти; у справах сім’ї, молоді та спорту; при центральній райлікарні; управлінні праці та соціального захисту населення РДА; РЦСССДМ; територіальному центрі з соціального обслуговування (надання соціальних послуг); управлінні будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства; службі у справах дітей РДА.

Для участі в установчих зборах  подають заяву у довільній формі, підписану уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

До заяви додають: рішення керівника інституту громадянського суспільства, якщо інше не передбачено його установчими документами, про делегування представника для участі в установчих зборах, посвідчене печаткою (у разі наявності); біографічну довідку делегованого представника інституту громадянського суспільства; копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства; інформацію про результати діяльності інституту громадянського суспільства протягом останніх двох років.

Довідки за тел. 2-91-03 або у керівників відповідних структурних підрозділів РДА.

До співпраці запрошують громадські, релігійні, благодійні організації, професійні спілки та їх об’єднання, творчі спілки, асоціації, організації роботодавців, недержавні засоби масової інформації та інші непідприємницькі товариства й установи, легалізовані відповідно до законодавства України.

Тарас ДЕМ`ЯНЧУК,

начальник інформаційно-аналітичного відділу апарату РДА.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2013/03/planuyut-stvoryty-hromadski-rady/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.