- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Протидіймо крадіжкам

Posted By Модератор On 01.03.2013 @ 11:48 In Закон | No Comments

У Надвірній за фактами вчинення крадіжок комунального майна торік порушили 14 кримінальних справ. Із початку цього року працівники райвідділу УМВС за скоєння таких крадіжок затримали декілька осіб. Розслідування кримінальних справ на них завершили і матеріали направили до суду.

Систематично перевіряють діяльність суб’єктів, які заготовляють та переробляють брухт чорних і кольорових металів у м. Надвірна, згідно з вимогами Закону України «Про металобрухт» від 5 травня 1999 р. № 619-ХIV та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності із заготівлі та переробки брухту кольорових і чорних металів. Проводять комплекс заходів із виявлення фактів незаконного перевезення металобрухту транспортними засобами та його незаконного прийому в населення.

Спільно із ДІМ райвідділу групи підпорядкованих працівників перевірили пункти прийому металобрухту із метою виявлення викрадених металевих виробів. На причетність до скупки крадених каналізаційних люків і дощових приймальних решіток перевіряють підприємства та пункти прийому металобрухту.

Володимир ГАВРИЛАШ,

заступник начальника райвідділу УМВС.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2013/03/protydijmo-kradizhkam/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.