- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Депутат Володимир Грабовецький в облраді зайнявся «господаркою»

Posted By Модератор On 05.04.2013 @ 11:23 In Влада | No Comments

На минулій сесії депутатський корпус Івано-Франківської обласної ради офіційно поповнили три депутати. Серед них – Володимир Грабовецький, депутат від Надвірнянщини (в/о № 25). На першу свою сесію Володимир Грабовецький підготував перелік пропозицій із соціально-економічного та культурного розвитку населених пунктів Надвірнянського району.

[1]21-а сесія обласної ради, яка відбулася минулої п’ят­ниці, 29 березня, визнала повноваження новообраних депутатів. Їм вручили посвідчення та нагрудні знаки. Висуванець УРП Володимир Грабовецький, «свободівець» Іван Харук та представник «Батьківщини» Іван Угрин перемогли на довиборах до обласної ради і посіли у ній місця колег, які перейшли на роботу до парламенту.

Представник Надвірнянщини Володимир Грабовецький увійшов до депутатської комісії з питань розвитку промисловості, будівництва, архітектури, комунікацій, дорожнього та житлово-комунального господарства області.

– Першими моїми кроками в обласній раді буде реалізація програмних завдань, проголошених під час виборчої кампанії, – повідомив депутат обласної ради Грабовецький. – Також я продовжу всю ту роботу, яку започаткував мій попередник в обласній раді Юрій Дерев’янко та колега Володимир Хопта, помічником яких я працював свого часу. Останні роки ми всі троє працювали пліч-о-пліч. І будемо й надалі робити все, що від нас залежить, щоби покращити життя наших людей і розбудувати країну та область».

На першу свою сесію депутат обласної ради Володимир Грабовецький розробив перелік пропозицій до Програми соціально-економічного та культурного розвитку області. «Проаналізовано звернення громадян і сформульовано пропозиції стосовно фінансування соціальних та культурних об’єктів району. Ці пропозиції будуть подані на обговорення та голосування».

Питання, які стосуються соціально-економічного розвитку області та Надвірнянщини зокрема, перенесені на наступну сесію.

Марта СМОЛІЙ.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2013/04/deputat-volodymyr-hrabovetskyj-v-oblradi-zajnyavsya-hospodarkoyu/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2013/04/IMG_8611.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.