- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Депутати ще змагатимуться

Posted By Модератор On 05.04.2013 @ 11:22 In Влада,Спорт | No Comments

У п’ятницю, 29 березня, відбувся І етап районної спартакіади серед депутатів сільських, селищних і міської рад. Зважаючи на примхи погоди, змагання із міні-футболу перенесли і таким чином відклали визначення переможця і в загальнокомандному заліку. Поки що на першому місці депутати районної ради.

[1]

Капітани команд піднімають Державний стяг

Як зазначив на відкритті змагань голова районної ради Василь Попович, хоч і було мало часу на підготовку до змагань, але депутати рад різних рівнів і сільські голови завжди готові змагатися. Бажаю Вам безкомпромісної і такої доброї боротьби й успіху, сказав він.

[2]

Ось вони – спортивні депутатські відзнаки

Також голова районної ради висловив щиру вдячність за розвиток спорту на теренах краю директорові спорткомплексу «Нафтохімік Прикарпаття», депутатові Надвірнянської міської ради Тарасові Вінтоняку. Голова районної організації ФСТ «Колос» Василь Масевич поінформував, що перший етап відбувся за зональним принципом у Парище, Пнів`ю, Тисменичанах, Ланчині. Переможці виступали у фіналі змагань. Окрім них, свою спортивну майстерність показали і депутати районної й міської рад. Переможці цього етапу змагатимуться на обласній спартакіаді.

[3]

Галина Василаш із Парища – лідер-тенісистка

У шашках перемогла депутат міської ради Ірина Кащенко, друга – Ольга Торб`як із Парища, третя – завідувач протокольної частини районної ради Марія Дисько. У шахах першим став заступник голови районної ради Іван Степник, другим – Мельник Василь (Парище), третім – керуючий справами міськ­виконкому Олег Антонюк. У настільному тенісі серед чоловіків тріумфував Іван Ткачук ( Тисменичани), другий – Микола Сенатович (Пасічна), третій – депутат районної ради, начальник відділу організаційного забезпечення виконавчого апарату районної ради Іван Забронський, серед жінок: І – секретар Парищенської сільської ради Галина Василаш, ІІ – Ірина Кащенко, ІІІ – Ірина Дисько. У змаганнях із волейболу перемогла команда депутатів райради.

Василь ІВАСЮК «Народна Воля»


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2013/04/deputaty-sche-zmahatymutsya/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2013/04/IMG_0024.jpg

[2] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2013/04/IMG_0004.jpg

[3] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2013/04/IMG_0044.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.