- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Депутати змагатимуться за звання кращих у спорті

Posted By Модератор On 05.04.2013 @ 11:18 In Влада,Спорт | No Comments

6 і 7 квітня відбудеться другий етап Всеукраїнської спартакіади серед депутатів Верховної Ради України, обласних, районних, міських, селищних рад. Змагання відбудуться на базі Івано-Франківського коледжу фізичного виховання та Національного технічного університету нафти і газу.

Згідно із Положенням про спартакіаду, у другому турі спартакіади братимуть участь команда обласної ради та збірні команди, сформовані із депутатів місцевих рад районів і міст обласного значення.

Організатор – Івано-Франківська обласна рада, відповідальні за проведення – ФСТ «Спартак» та головне управління у справах сім`ї, молоді та спорту ОДА. Судитимуть змагання судді вищих категорій.

Програма турніру передбачає змагання із футзалу, волейболу, настільного тенісу, шахів та шашок. У змаганнях візьмуть участь представники з усіх районів та міст обласного значення, про це інформує прес-служба обласної ради.

Як уточнив начальник відділу організаційного забезпечення виконавчого апарату районної ради Іван Забронський, у спартакіаді змагатиметься і команда депутатів Надвірнянського району.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2013/04/deputaty-zmahatymutsya-za-zvannya-kraschyh-u-sporti/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.