- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Надвірнянці – у депутатській спартакіаді

Posted By Модератор On 19.04.2013 @ 11:21 In Влада,Спорт | No Comments

Команда депутатів місцевих рад і працівників органів місцевого самоврядування Надвірнянщини, очолювана депутатом районної ради, начальником відділу оргзабезпечення виконавчого апарату Іваном Забронським, взяла участь у другому етапі Всеукраїнської спартакіади серед депутатів ВР України та місцевих рад, який відбувся в Івано-Франківську.

[1]

Перший заступник голови обласної ради Олександр Левицький (третій зліва) з учасниками спартакіади від Надвірнянщини Іваном Забронським, Марією Дисько, Іриною Кащенко,  Василем Іваночком і Богданом Кінашем

Змагання проходили з 5 видів спорту – футзалу, волейболу, настільного тенісу, шахів і шашок. Серед призерів і наші земляки. Зокрема, секретар Саджавської сільської ради Василь Іваночко здобув 2-е місце із шашок серед чоловіків, а депутат Надвірнянської міської ради Ірина Кащенко була третьою з цього виду серед жінок. Команда надвірнянських шашкістів завоювала першість. Депутат Тисменичанської сільської ради Іван Ткачук посів шосте місце з настільного тенісу, а команда надвірнянських волейболістів також на 6-му місці. У загальнокомандному заліку обласної спартакіади з усіх видів спорту наша команда посіла 9-е місце серед 20-и команд-учасниць.

Наш кор.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2013/04/nadvirnyantsi-u-deputatskij-spartakiadi/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2013/04/2013-04-06-15.45.32.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.