- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Нову громадську раду планують обрати 11 квітня

Posted By Модератор On 05.04.2013 @ 11:16 In Влада | No Comments

28 березня відбулися установчі збори з участю представників 40 громадських організацій району, на яких мали затвердити склад Громадської ради при РДА. Голова цього попереднього формування Тарас Олендій прозвітував про свою діяльність на посаді протягом двох попередніх років.

На початку березня 2011-го сформували Громадську раду при РДА. Протягом цього періоду провели 15 засідань, на які запрошували представників влади й організацій району. Домоглися припинення несанкціованих пасажирських автоперевезень від центрального ринку у Надвірній. Зараз активно ведуть роботу із перенесення автобусної зупинки із вул. Княгині Ольги на територію автовокзалу в райцентрі.

Багато зусиль члени Громадської ради при РДА докладають боротьбі із букмекерськими конторами. Як зазначив Тарас Олендій, мінусом в їхній роботі стало те, що багато засідань не відбулися через відсутність кворуму і не проведено жодної громадянської експертизи рішень районної влади.

Учасники засідання вирішили провести чергові збори 11 квітня, на яких делегати оберуть голову і склад Громадської ради при РДА.

Василь ІВАСЮК «Народна Воля»


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2013/04/novu-hromadsku-radu-planuyut-obraty-11-kvitnya/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.