- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Обласна рада врахувала пропозиції Володимира Грабовецького до Програми розвитку області

Posted By Модератор On 26.04.2013 @ 12:30 In Влада | No Comments

Пропозиції включити будівництво басейну в Надвірній та реконструкцію дитсадка у селі Пнів до «Програми соціально-економічного та культурного розвитку області на 2013 рік та основні напрями розвитку у 2014 і 2015 роках» вніс депутат від Надвірнянщини Володимир Грабовецький на другому засіданні 21-ї сесії обласної ради 18 квітня ц. р.

[1]Володимир Грабовецькій звернув увагу обласної ради на те, що у Програмі не врахована необхідність відновлення виробництва з переробки нафти на ПАТ «Нафтохімік Прикарпаття». Тому вніс пропозицію серед головних цілей діяльності паливно-енергетичного комплексу області передбачити забезпечення відновлення виробництва з переробки нафти, а серед очікуваних результатів – збільшення обсягів виробництва місцевих нафтогазопереробних підприємств.

Сесія прийняла за основу проект Програми разом із пропозиціями. Голова постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку Юрій Романюк повідомив, що пропозиції Володимира Грабовецького обговорить ця комісія та їх включать до порядку денного на третьому засіданні сесії обласної ради 30 квітня ц. р.

– Це дуже важливі проблеми і потреби Надвірнянської громади, – відзначив В. Грабовецький. – Як новообраний депутат я не мав змоги брати участь у засіданні депутатських комісій, які обговорювали питання Програми і виносили їх на порядок денний сесії. Тому озвучив сьогодні пропозиції біля мікрофона.

Проблему будівництва плавального басейну в Надвірній обговорюють на рівні області вже більше двох років, розповів про суть проблеми депутат обласної ради. Про неї знають й обласні депутати, і керівництво ОДА. Питання неодноразово порушував мій попередник на окрузі депутат Юрій Дерев`янко. У цілому маємо розуміння і підтримку. Це тим більше актуально, що цього року з Держфонду підтримки розвитку місцевого самоврядування підтримані три проекти реконструкції та відновлення басейнів у Косові, Снятині і Долині. Передбачене співфінансування, у кожному випадку частину коштів на виконання проекту надає обласна рада. Тому треба наполягати.

Марта СМОЛІЙ.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2013/04/oblasna-rada-vrahuvala-propozytsiji-volodymyra-hrabovetskoho-do-prohramy-rozvytku-oblasti/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2013/04/IMG_1289_.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.