- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Потрудилися надвірнянські нафтовики

Posted By Модератор On 26.04.2013 @ 12:01 In Новини | No Comments

У НГВУ «Надвірнанафтогаз» майже 800 працівників упорядкували понад 30 га території, посадили 300 дерев та кущів, на площі понад півгектара заклали газони та клумби, на території структурних підрозділів підприємства у зелених зонах цехів і дільниць окультурили майже 1000 дерев.

[1]Із 18 стихійних сміттєзвалищ, влаштованих біля виробничих об’єктів НГВУ «Надвірнанафтогаз», вивезли понад 200 м. куб. побутових відходів. Не залишено без уваги автошляхи, їхні узбіччя. У Пнів`ї до їх прибирання активно долучились працівники цеху технологічного транспорту, які спецтехнікою розчистили та розширили понад 200 м водовідвідних канав. Упорядкували територію стадіону «Нафтовик» при активній участі юних спортсменів. Викорчували сім пнів зрізаних тополь. Тут нафтовики планують встановити лавочки для спортивних уболівальників. У сквері біля адмінприміщення на вул. Грушевського посадили туї, ялівець та берези.

Просимо жителів району та міста Надвірної цінувати вкладену працю колективу нафтовиків. Бо, на жаль, трапились ще такі люди, котрі не зважають на старання інших, своїми бездумними діями 20 квітня ц. р., після толоки, у с. Пнів накидали у канаву чимало використаного паперу, а біля адмінбудинку НГВУ невідомі зрізали верхівки молодих туй, посаджених торік.

Вл. інф.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2013/04/potrudylysya-nadvirnyanski-naftovyky/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2013/04/DSC0814.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.