- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Так «доглядав» за тіткою

Posted By Модератор On 26.04.2013 @ 11:26 In Кримінал | No Comments

32-річний парищенець, котрий зрештою викрав з її літньої кухні банківську картку та корінець із пін-кодом доступу до рахунку, зняв у банкоматі майже три тис. грн. і втік. Працівники карного розшуку райвідділу УМВС Ю. Гриленко та А. Рубінський того ж дня особу злочинця встановили і доставили у міліцію. Опитуваний у скоєному зізнався.

Грабіж серед білого дня

Невдалим виявилось чаркування для двох ланчинців: проти 53-річного чоловіка порушено кримінальне провадження за те, що він відібрав гроші і мобільний телефон у своєї знайомої. Потерпіла не втрачала надії, що грабіжник одумається і поверне їй забране, але допомога правоохоронців все-таки знадобилася. Слідство триває.

Знайшли вбитого делятинця

Перший день цього тижня став останнім для жителя смт. Делятин, 1954 р. н. Вранці виявили його бездиханне тіло у рідному селищі із різаними ранами голови та обличчя. Він – неодружений і не мав судимості.

Підозрюємо у вбивстві уродженця і жителя с. Білі Ослави, 1993 р. н. Порушено кримінальне провадження за ознаками умисного вбивства, яке карається позбавленням волі від 7 до 15 років.

Роман ЧЕКМАРЬОВ,

начальник райвідділу УМВС.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2013/04/tak-dohlyadav-za-titkoyu/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.