- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Володимир Грабовецький: «Ми готові стати на захист інтересів українського народу»

Posted By Модератор On 05.04.2013 @ 11:19 In Духовність,Політика | No Comments

– Ми сьогодні тут, щоби підтримати цю акцію, – сказав депутат обласної ради Володимир Грабовецький під час протестного віча в Івано-Франківську 28 березня. – В Україні склалася така політична й економічна ситуація, яку далі терпіти неможливо. Владу захопили люди, які використовують свої повноваження виключно у власних інтересах, не дбають ні про державу, ні про український народ. Акція протесту свідчить, що в країні дійсно є проблеми, які потрібно вирішувати. Люди підтримали цю акцію і своєю участю в ній довели, що Західна Україна була і залишається центром збереження національної свідомості та формування політики загальнонаціональних пріоритетів. Ми готові стати на захист інтересів усього українського народу.

[1]

«Українцям уже набридло спостерігати за тим, що твориться в їхній країні. Політичні переслідування, придушення прав і свобод громадян, зубожіння людей – це результат дій правлячого режиму. Тому Прикарпаття повстало і долучилося до всеукраїнської акції протесту, – висловив свою думку керівник обласного осередку Української республіканської партії Петро Галига. – Український народ прагне змінити життя на краще. І саме тому ми хочемо бачити конкретні дії опозиції».

Марта СМОЛІЙ.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2013/04/volodymyr-hrabovetskyj-my-hotovi-staty-na-zahyst-interesiv-ukrajinskoho-narodu/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2013/04/IMG_8223nn.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.