- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Активізуймо зусилля

Posted By Модератор On 28.05.2013 @ 14:30 In Влада,Новини | No Comments

Саме таким гаслом керувалися на черговому засіданні організаційного комітету із будівництва пам’ятника Борцям за волю України. Голова районної ради Василь Попович виступив із аналізом перших благодійних внесків. Він зазначив, що уже вирішено питання із виготовленням проектно-кошторисної документації щодо облаштування основи (подушки) під пам’ятник. Цей благодійний внесок здешевить вартість самого будівництва на 30-40 тис. грн.

Щодо документації, як зазначив радник голови районної ради Василь Андрейчук, то всі матеріали, які напрацьовані конкурсною комісією, передали Надвірнянській міській раді. Він також проінформував, що голова ГО «За спорудження пам’ятника Борцям за волю України» Михайло Мельничук, який зараз перебуває на лікарняному, повернеться до роботи на початку червня. Голова РДА Юрій Касіянчук промовив, що вже долучилися до збору коштів працівники райдержадміністрації.  Юрій Касіянчук запропонував обрати співголів організаційного комітету в особі першого заступника голови районної державної адміністрації Володимира Калічка та заступника голови районної ради Івана Степника. Через велику зайнятість важко зібрати на одному засіданні голів РДА, районної ради і міста, але питання зведення будівництва залишатиметься під їхньою пильною увагою і контролем. Питання щодо обрання співголів розглянуть на наступному засіданні за участі Надвірнянського міського голови Зіновія Андрійовича.

Зараз потрібно активізувати збір коштів для будівництва пам’ятника. Роботи зі зведення основи проводитимуть спільною працею всієї громади. Як зазначив Володимир Калічко, необхідно зібрати першу частину коштів, щоб автор почав виготовляти макет пам’ятника. Це є нашою спільною працею і ми повинні разом звести монумент, який величатиме славу визвольного руху на Надвірнянщині.

Василь Івасюк «Народна Воля»


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2013/05/aktyvizujmo-zusyllya/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.