- Народна Воля - http://volya.if.ua -

День депутата

Posted By Модератор On 28.05.2013 @ 14:31 In Влада | No Comments

відбувся за півтора тижні до початку ХІХ сесії районної ради, 21 травня ц. р. під орудою голови районної ради Василя Поповича. Обговорити назрілі поточні і питання порядку денного сесійного засідання, що очікується провести 30 травня, прийшли саме ті депутати районної ради, котрі найбільше переймаються соціально-економічним життям Надвірнянщини загалом і виборців зокрема.

Василь Попович поінфо­рмував про блок відповідей на ряд депутатських запитів і звернень, озвучених на минулій сесії. Вони стосуються і пасажирських перевезень, і ходу реформування медичної галузі в районі та інших важливих питань. Детальніше ознайомитися зі змістом відповідей депутати зможуть, звичайно, під час роботи чергової сесії.

Також голова районної ради привернув увагу депутатів до опублікованого у числі «Н. В.» від 17 травня № 47-49 звернення обласної ради щодо діяльності Державної казначейської служби України, підкресливши його актуальність і для нашого району, зокрема.

Керівник представницької влади району звернувся до депутатського корпусу із закликом активніше прилучатися до збору коштів на спорудження пам`ятника Борцям за волю України, уточнивши, що нині триває етап збору пожертвувань і виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво цієї споруди. Керуючий справами вико­навчого апарату районної ради Ігор Середюк поінформував про виконання Закону «Про захист персональних даних.»

Більшу частину депу­та­т­ського дня відвели для розгляду питань порядку денного сесії. На обговорення їх представляли, зокрема, заступник керівника виконавчого апарату районної ради Ігор Писклинець, перший заступник голови РДА Володимир Калічко, заступники голови РДА Богдана Ковалюк і Степан Іроденко,  а також прокурор прокуратури району Тетяна Ноняк, начальник штабу райвідділу УМВС Віталій Яворський та інші доповідачі.

Порядок денний ХІХ сесії опублікований у числі 41-43 «Н. В.» від 26 квітня.

Опісля депутати про­довжили свою роботу у профільних депутатських комісіях.

У дні депутата взяв участь голова РДА Юрій Касіянчук.

Наш кор.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2013/05/den-deputata/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.