- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Стрілянина біля міського озера у Надвірній

Posted By Модератор On 08.05.2013 @ 19:16 In Кримінал,Новини | No Comments

В ніч з 5 на 6 травня  2013 року близько 03.00 год.  до райвідділу міліції  м. Надвірна надійшло повідомлення з Надвірнянської ЦРЛ, про те, що на приймальний покій звернувся  житель Надвірнянського району з тілесними ушкодженнями у вигляді кульового поранення живота.

      За вказівкою оперативного чергового Надвірнянського РВ УМВС на місце події було відправлено слідчо-оперативну групу.

     Проведеним досудовим розслідуванням,  шляхом опитування потерпілого та свідків було  встановлено, що  6.05.2013 р. гр. Д., 1995 р.н., разом зі своєю дівчиною відпочивали біля міського озера в м. Надвірна. Під час відпочинку  до них підійшла незнайома їм особа, яка почала  чіплятися  та ображати  відпочиваючих, після того, діючи з хуліганських спонукань, грубо порушуючи  громадський порядок, з пневматичної зброї провела кілька пострілів по гр. Д., після чого з місця пригоди скрилась.

      На даний час працівниками райвідділу проводяться оперативно-розшукові заходи для встановлення особи причетної до даного правопорушення.

    Слідчими СВ Надвірнянського РВ УМВС в області по даному факту проводиться досудове розслідування за ст. 296 ч.4 Кримінального кодексу України (Хуліганство) карається обмеженням волі від 3-х  до 7-ми років.

       Триває слідство.

 

Начальник  відділу

підполковник міліції  

Роман Чекмарьов

 


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2013/05/strilyanyna-bilya-miskoho-ozera-u-nadvirnij/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.