- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Надвірнянська лікарня: під патронатом Юрія Дерев’янка

Posted By Модератор On 21.06.2013 @ 14:48 In Новини | No Comments

Коштом Благодійного фонду Юрія Дерев’янка у відділенні травматології Надвірнянської центральної районної лікарні замінили троє дверей.

– Сьогодні у сфері медицини започаткована реформа. Без сумніву, медична галузь потребує модернізації, переоснащення, та, насамперед – сталого фінансування. Реформа потрібна, але її суть – не у зменшенні видатків на лікування хворих, перетворення амбулаторій на ФАПи, лікарень на амбулаторії, відтак скорочення медичних працівників та місць у лікарнях… Слід зробити медицину ефективною, але без ризику втратити налагоджену систему надання медичної допомоги. Силами Благодійного фонду нам вдається хоча би на місцевому рівні покращувати ситуацію в лікувальних закладах, – зазначив засновник Фонду, народний депутат України Юрій Дерев’янко.

У травматологічному відділенні Надвірнянської ЦРЛ лікуються близько 30 пацієнтів. – Нещодавно ми реконструювали відділ. Залишилося замінити двері. Важливо було поставити нові двері в операційний блок – це забезпечило б дотримання санітарних норм у операційних, – подякував завідувач відділення Юрій Васін.

Всеукраїнський благодійний фонд Юрія Дерев’янка патронує Надвірнянську центральну районну лікарню. Цьогоріч у відділення переливання крові передали центрифугу, а у дитячій лікарні замінили понад 20 вікон.

До речі, нещодавно у Верховній раді Юрій Дерев’янко зареєстрував законопроект, який передбачає заборону скорочення медичних закладів в Україні.

Тетяна ДОРОШЕНКО.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2013/06/nadvirnyanska-likarnya-pid-patronatom-yuriya-derevyanka/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.