- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Надвірнянці – найкращі

Posted By Модератор On 17.06.2013 @ 16:12 In Спорт | No Comments

В Івано-Франківську підбили підсумки огляду-конкурсу спортивних шкіл на краще проведення навчально-спортивної та виховної роботи у 2012 р. Крайової організації фізкультурно-спортивного товариства «Україна». СДЮШ ОР профкому ПАТ «Нафтохімік Прикарпаття» посіла перше місце в цьому конкурсі. Адміністрація і тренерський колектив школи ногороджені грамотами та кубками, зокрема, Роман Теребушка, директор Тарас Вінтоняк, заступник з навчально-виховної роботи Микола Бойчук, старший тренер із дзюдо Євген Боднарук, тренери з дзюдо Володимир Наконечний, Віталій Корсун, спортсмени Давид Харебава, Олена Сайко, Олена Куницька, Наталія Ільків, Роман Гонтюк та Михайло Ілитчук.

Розвиваємо теніс

Наприкінці травня відбулися змагання в рамках чемпіонату області із тенісу, вперше в ньому взяли участь надвірнянці. Учениця Надвірнянської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 Катерина Іваночко здобула 2-е місце у віковій категорії до 12 років. Вітаємо спортсменку та її тренера Андрія Гунчака із першим успіхом, бажаємо побільше вдалих подач і виграних сетів.

Непереможний

Михайло Ілитчук

У Москві (Росія) відбувся Кубок Президента Російської Федерації з боротьби самбо. До складу збірної команди України у ваговій категорії до 57 кг увійшов вихованець тренера Геннадія Левицького студент Тернопільського Національного економічного університету, майстер спорту України Михайло Ілитчук. Збірна команда України виборола бронзові нагороди, поступившись за вихід у фінал спортсменам із Білорусі, а у поєдинках за третє місце перемогла команду із Вірменії. Михайло Ілитчук у всіх своїх зустрічах перемагав достроково.

Тарас ВІНТОНЯК,

директор СДЮШ ОР профкому

ПАТ «Нафтохімік Прикарпаття».


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2013/06/nadvirnyantsi-najkraschi/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.