- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Цьогоріч не штрафуватимуть

Posted By Модератор On 27.06.2013 @ 15:10 In Економіка | No Comments

Штрафуватимуть підприємців, які використовують реєстратори розрахункових операцій, за неподання електронної звітності із 1 січня 2014 р., а не з 1 липня ц. р.

 Така вимога Закону «Про внесення змін до прикінцевих положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з прийняттям Податкового кодексу України» щодо відстрочення настання відповідальності за неподання електронної звітності.

Змінено місце видачі ліцензій

Пункт приймання та видачі документів на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами розміщено у каб. 4 залу № 1 Центру обслуговування платників податків. Центр знаходиться в ДПІ у м. Івано-Франківську Головного управління Міндоходів в області на вул. Незалежності, 20.

 У зв’язку з реорганізацією ДПС в Івано-Франківській області та ліквідацією РУ Департаменту САТ ДПС України в Івано-Франківській області всі процедури щодо прийняття згаданих документів здійснює ГУ Міндоходів в Івано-Франківській області.  Лише протягом червня ц. р. у згаданому пункті видано 556 ліцензій, або в середньому у день міндоходівці обслуговують майже 100 платників податків.

Сектор взаємодії із засобами масової

інформації та громадськістю

ДПІ у Надвірнянському районі.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2013/06/tsohorich-ne-shtrafuvatymut/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.