- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Відзначили держслужбовців

Posted By Модератор On 27.06.2013 @ 15:14 In Влада | No Comments

У п’ятницю, 21 травня, відбулося урочисте засідання, приурочене Дню державної служби. Щирі вітання присутнім адресували перший заступник голови РДА Володимир Калічко, заступник голови районної ради Іван Степник, Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович, голова райкому профспілки працівників державних установ Богдан Вінтоняк. Музичні подарунки линули від Людмили Спас, Христини Юрчило та Віктора Чудновського.

[1]

– Суспільна роль інституту державної служби тільки зростає, – переконаний перший заступник голови РДА Володимир Калічко. – Зараз в Україні триває процес становлення якісно нової і демократичної держави. На плечах держслужбовців лежить велика відповідальність за кожного жителя нашого району. Він побажав колегам міцного здоров`я, гарного настрою, родинного затишку і кар’єрного росту. Заступник голови районної ради Іван Степник зачитав вітального листа голови райради Василя Поповича, де підкреслювалась велика значимість державних службовців у становленні рідної держави, їхня роль для кожного жителя Надвірнянщини та адресовано найщиріші побажання. Міський голова Зіновій Андрійович сказав, що на держслужбовців покладено велику відповідальність, бо саме вони повинні допомагати людям у вирішенні їхніх проблем.

Багатьох працівників РДА, її структурних підрозділів, інших державних установ відзначили грамотами і подяками. Першими нагородили переможців районної спартакіади серед держслужбовців, про результати яких ми інформували у попередньому випуску газети. Почесними грамотами ОДА відзначили начальника управління економічного розвитку і торгівлі РДА Василя Уніята, головного спеціаліста відділу у справах сім`ї, молоді та спорту РДА Олександра Курищука, заступника начальника відділу культури РДА Ольгу Багрійчук. За вдалу підготовку до обласного творчого звіту подяки районної ради і РДА отримали заступник голови РДА Богдана Ковалюк та начальник відділу культури РДА Олександр Зварчук.

Окрім них грамот удостоїли багатьох держслужбовців із різних відділів та управлінь, ветеранів державної служби, активістів профспілкового руху. На них покладено відповідальне завдання із розбудови рідної держави, втілення у життя соціальних ініціатив і рішень різних гілок влади та праця заради майбутнього процвітання держави. Успіхів Вам у роботі та кар’єрного зростання!

Василь Івасюк «Народна Воля»

 


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2013/06/vidznachyly-derzhsluzhbovtsiv/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2013/06/IMG_1841.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.