- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Створено робочу групу

Posted By Модератор On 19.07.2013 @ 16:14 In Влада | No Comments

Керуючись ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання протокольного доручення 22-ї сесії обласної ради шостого демократичного скликання від 21 червня 2013 р., голова обласної ради Василь Скрипничук розпорядився (розпорядження № 442-р від 11 липня ц. р.)  утворити робочу групу для опрацювання проекту Угоди про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуться у межах ділянки Олеська між державою Україна та компанією «Шеврон Юкрейн Б. В.» і ТзОВ «Надра Олеська».

До складу робочої групи увійшли, крім керівників профільних депутатських комісій і депутатів обласної ради, відповідальні працівники ОДА, науковці, фахівці регіональних і територіальних вузів, співробітники галузевих міністерств, народні депутати України, працівники обласних ЗМІ, лідери громадських екологічних організацій, голови Тисменицької і Тлумацької РДА.

Робочій групі доручено грунтовно опрацювати та провести всебічний аналіз питання щодо підписання Угоди про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуть у межах ділянки Олеська між державою Україна та компанією «Шеврон Юкрейн Б. В.» та ТзОВ «Надра Олеська» з метою підготовки його розгляду на засіданнях постійних комісій та на сесії обласної ради.

Установити, що робоча група здійснює свою діяльність у формі засідань. Рішення приймають більшістю голосів від присутніх на засіданні членів робочої групи, мають рекомендаційний характер та доводять до відома постійних комісій обласної ради і виконавчого апарату обласної ради.

Контроль за виконанням розпорядження голова обласної ради залишив за собою.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2013/07/stvoreno-robochu-hrupu/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.