- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Претенденти визначені

Posted By Модератор On 23.08.2013 @ 14:15 In Культура | No Comments

16 серпня на черговому засіданні комісії з присудження районної премії ім. Надії Попович 2013 р. підбито підсумок роботи першого туру та до участі у другому турі допущені претенденти у номінаціях:

«Література» – Ткачук Світлана Миколаївна (вчитель української мови та літератури, член літературної студії «Бистрінь», с. Тисменичани) за збірку поезій «Осіння партитура», 2012 р. – рекомендація літстудії «Бистрінь»;

«Культура» – народний аматорський гурт «Червона калина» Зарічанського будинку культури (кер. Любомир Вацик) за багаторічну працю, високу виконавську майстерність у галузі музичного мистецтва – рекомендація загальних зборів клубних працівників району;

«Образотворче і народне мистецтво» – Пак Наталія Ярославівна (викладач Надвірнянської дитячої художньої школи) за  участь у творчому звіті Надвірнянського району 2013 р., різних конкурсах, виставках, вагомий внесок у розвиток культури  краю  – рекомендація колективу Надвірнянської ДХШ.

Із творчим доробком Світлани Ткачук можна познайомитись у відділі краєзнавчої літератури центральної районної бібліотеки, у міській бібліотеці для юнацтва та сільських бібліотеках-філіях.  Портфоліо напрацювань Наталії Пак представлено у відділі краєзнавчої літератури центральної районної бібліотеки.

Рецензії, думки, враження про творчість претендентів запрошуємо висловлювати через ЗМІ. Переможців визначать на черговому засіданні комісії шляхом таємного голосування  у вересні.

Марта КУШНЕРЧУК,

секретар комісії.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2013/08/pretendenty-vyznacheni-2/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.