- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Професіографічна екскурсія у світ перукарського мистецтва

Posted By Модератор On 16.08.2013 @ 16:00 In Економіка | No Comments

Із метою ознайомлення учнів з роботою підприємств району, здобуттям професійних навиків та збільшенням власних знань про професії, їх специфіку та актуальність Надвірнянський районний центр зайнятості провів професіографічну екскурсію у перукарню «Леді», що в Надвірній, для учнівської молоді, яка відпочиває в літньому оздоровчому закладі «Єдельвейс» с. Микуличин.

Учні ознайомилися з роботою фахівців перукарні та почули цікаву розповідь власниці закладу Світлани Синяк, яка свого часу отримала одноразову виплату для організації підприємницької діяльності від служби зайнятості, про модні тенденції у сфері перукарського мистецтва,  про нові способи стрижок (поінтінг, слайсінг, pointeut) та про популярні нові методи укладок (брамінг, бомбаж, політинг).

Дітям показали технологію вечірньої зачіски, що має складну форму, виконують на один вечір, її можна доповнити різноманітними джгутами, плетінням, накрутками на бігуді тощо. Учасники екскурсії зрозуміли, що завдяки майстерності сучасних майстрів перукарське мистецтво набуло престижності і ввійшло до елітних професій.

Анжела МЕНТИНСЬКА,

головний спеціаліст відділу активної

підтримки безробітних Надвірнянського

районного центру зайнятості.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2013/08/profesiohrafichna-ekskursiya-u-svit-perukarskoho-mystetstva/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.