- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Майбутні економісти навчаються у ліцеї

Posted By Модератор On 25.10.2013 @ 12:27 In Освіта | No Comments

У вересні-жовтні ц. р. проходили обласні етапи Всеукраїнських учнівських турнірів. Наш район взяв участь у турнірах із географії, економіки, математики (Надвірнянський ліцей) та біології (збірна району).  Команди показали високий рівень володіння навчальним матеріалом та вмінням застосовувати свої знання у проблемних ситуаціях. Про це свідчать другі командні місця з географії та біології, особисті друге та третє місця з математики.

Команда юних економістів Надвірнянського ліцею (Надія Андріїв, Христина Огерук, Таїсія Савуляк, Софія Дунець та Василь Стрипа) виборола перше місце, а Стрипа Василь одноголосним рішенням журі визнаний найкращим доповідачем турніру.

Турнір юних економістів відбувся 12-13 жовтня в Івано-Франківську. Після кількох відбіркових ігор до півфіналу вийшло шість команд із Рогатина, Калуша, Івано-Франківська (3 команди) та наша команда. У фіналі – команди із Калуша, Івано-Франківська та команда Надвірнянського ліцею. В останньому раунді наша команда здобула почесне перше місце.

Вл. інф.

 


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2013/10/majbutni-ekonomisty-navchayutsya-u-litseji/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.