- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Наш меценат – Василь Космірак

Posted By Модератор On 04.10.2013 @ 13:44 In Новини | No Comments

Космірак Василь Дмитрович, уродженець с. Пнів`я, багато років тому закінчив місцеву школу, а згодом доля привела його до Росії. Проте він не забуває ані про своє село, ані про родину, ані про односельчан. Бачачи проблеми школи, вирішив фінансово підтримати її. Саме коштами Василя Дмитровича уже цьогоріч замінено на енергозберігаючі 8 вікон у навчальних приміщеннях Пнівської школи. Крім того, він став ініціатором і фундатором іменної стипендії «Гордість школи», яку виплачуватимуть тим учням, котрі матимуть особливі заслуги перед школою у навчально-виховному процесі.

Дирекція школи, учнівський та учительський колективи щиро вдячні Василеві Косміраку за таку підтримку, що свідчить про його зацікавлення проблемами сільської школи в Україні і розуміння важливості шкільного виховання. Приємно, що в особі Василя Дмитровича Пнівська школа знайшла чуйну, небайдужу, дивовижну людину, що дає можливість педагогам плідно працювати, а учням – максимально здобувати знання.

 Від усього серця бажаємо Вам, Василю Дмитровичу, здоров’я, достатку, подальшого процвітання. Нехай Господь Бог сторицею віддячить Вам за розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану пнівським школярам.

Колектив Пнівської ЗОШ І-ІІІ ст.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2013/10/nash-metsenat-vasyl-kosmirak/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.