- Народна Воля - http://volya.if.ua -

У Києві Василь Попович порушив актуальні питання сьогодення Надвірнянщини

Posted By Модератор On 18.10.2013 @ 16:14 In Влада | No Comments

9 жовтня ц. р. відбулася зустріч голови Верховної Ради України Володимира Рибака з головами районних рад. Івано-Франківщину представляли голова Надвірнянської районної ради Василь Попович та голова Рожнятівської районної ради Назарій Іванів. Обговорювали питання земельної, медичної, освітньої реформ, а також реформи соціального забезпечення, які мають безпосередньо впливати на якість життя людей у кожному населеному пункті, а не працювати проти них. Володимир Рибак висловився за необхідність надати місцевим бюджетам більших фінансових можливостей для здійснення покладених на них повноважень.

Під час зустрічі голова районної ради Василь Попович порушив питання жахливого стану доріг в Івано-Франківській області і районі зокрема. Не мовиться про приведення стану доріг до європейського рівня, а потрібно зробити їх проїзними, щоб можливо підвозити дітей до школи та вчасно надати медичну допомогу.

Також відбулася зустріч голів районних рад із Міністром охорони здоров’я України Раїсою Богатирьовою. На зустрічі обговорили питання  реформування закладів охорони здоров’я на місцях. Голова районної ради Василь Попович зосередив увагу на питанні доцільності створення центрів первинної медико-санітарної допомоги без належного фінансування та забезпечення сучасної матеріальної бази. Раїса Богатирьова підтвердила, що без вирішення даних проблем реформувати заклади охорони здоров’я на місцях недоцільно.

 

Виконавчий апарат районної ради.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2013/10/u-kyjevi-vasyl-popovych-porushyv-aktualni-pytannya-sohodennya-nadvirnyanschyny/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.