- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Впроваджуємо ініціативи Президента України

Posted By Модератор On 25.10.2013 @ 12:33 In Влада | No Comments

У рамках реалізації проекту «Писанковий край» 22 жовтня ц. р. голова райдерж­адміністрації Юрій Касіянчук відвідав села Мирне і Красна. Керівник району основну увагу приділив об’єктам соціальної сфери. Основна мета візиту – поглиблення партнерських відносин виконавчої влади й органів місцевого самоврядування. Завдяки спільним зусиллям влади і громади проекти активно реалізовують. Яскравим прикладом є ЗОШ у Мирному. У 2011 р. освітній заклад став переможцем районного конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування «Тепло в школі – тепло в дитячих серцях». У результаті замінено вікна та встановлено централізоване водопостачання і внутрішні туалети. Торік заклад став переможцем проекту сільської ради «Тепла школа – здорові діти» – у школі замінили двері. Цьогоріч надано 13302 грн. субвенції із сільського бюджету відділу освіти РДА на заміну підлоги у коридорі школи та 12000 грн. – на придбання комп’ютерної техніки для школярів.

– Тільки спільними зусиллями громади та влади можна вирішити ряд важливих проблем, – зазначив голова РДА. Юрій Касіянчук також наголосив, що тут планують спорудити спортивний майданчик і шкільну їдальню. Мовилося і про добудову школи.

У районі виконують завдання Президента України щодо залучення громад до вирішення питань соціально-економічного розвитку територій та поглиблення партнерських відносин виконавчої влади й місцевого самоврядування. Голова РДА Юрій Касіянчук, начальники відділів сім’ї, молоді і спорту та культури РДА Василь Масевич, Олександр Зварчук, представники ЗМІ побували у с. Красна. Тут тривають ремонтні роботи сільського будинку культури і дитячого садка. За словами очільника району, найкращий метод побудови – народний. Громада активно долучається до будівництва об’єктів під керівництвом сільського голови Василя Завальнюка та при підтримці райдержадміністрації.

Також під час офіційного візиту до Красної Юрій Касіянчук і Василь Масевич урочисто вручили посвідчення та нагрудні значки матерям-героїням. Від імені Президента України, голови облдержадміністрації керівництво району побажало цим відважним жінкам та їхнім родинам міцного здоров’я, родинного затишку і щасливої долі.

 

Інформаційно-аналітичний відділ РДА.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2013/10/vprovadzhujemo-initsiatyvy-prezydenta-ukrajiny/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.