- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Дві сестри – дві долі

Posted By Модератор On 08.11.2013 @ 14:32 In Духовність | No Comments

Нещодавно гостями Молодківської бібліотеки-філії стали дві сестри-близнючки  Євдокія Ільків і Марія Іванків. Їх у селі знають і дорослі, і малі, адже вони 25 років співають у народному фольклорному колективі «Сербиця» та церковному хорі. Сестри дивовижно схожі між собою, їх ніхто не може розпізнати. Саме це спонукало працівників бібліотеки запросити їх до світлиці-музею і поспілкуватись.

Сестри розповіли про своє дитинство, як їх переплутували у школі вчителі; потім в юності – залицяльники; зараз – лікарі… Учасники зустрічі цікавилися: як їм вдається однаково вдягатися, чи однакові у них смаки, чи могли б одна без одної прожити хоча б день? Здивуванням не було меж, коли близнючки сказали, що жодного разу за життя ніколи не сварилися, адже дуже люблять одна одну, хоча долі у них склалися по-різному. Євдокія вийшла заміж, народила трьох синів, у 54 роки повдовіла. А сестра Марія (не дивлячить на вроду) так і не створила свою сім`ю. Але про те, що так склалися їхні долі, ніхто не шкодує. Сестри вдячні Богові за все, що є сьогодні, що 74 роки вони прожили пліч-о-пліч у мирі та злагоді.

[1]

Працівники бібліотеки, а також члени жіночого клубу «Сербиця» бажають Євдокії Ільків та Марії Іванків залишатися завжди такими привабливими, енергійними, усміхненими і головне – здоровими. Многая і благая Вам літ!

Галина СЕРЕДЮК,

завідувач бібліотеки-філії

с.Молодків.

                                                                                                                                                                                                        


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2013/11/dvi-sestry-dvi-doli/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2013/11/Фото0923.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.