- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Кроки до співдружності

Posted By Модератор On 29.11.2013 @ 15:37 In Економіка,Культура,Освіта | No Comments

Протягом попередніх років райдержадміністрація та районна рада уклали угоди із територіальними одиницями республіки Польща: рамкова угода про співробітництво між Прудніцьким повітом  Республіки Польща і Надвірнянським районом – Україна  від 4 червня 2011 р.; про спів­працю між Надвірнянським районом та Острудським повітом (Вірмено-Мазурське воєводство) Республіки Польща  від 11 листопада 2012 р.; про співпрацю між Надвірнянським районом  і м. Крнов, Чеська Республіка, 27 жовтня 2011 р.; селище Делятин уклало договір про співпрацю із ґміною Істебна від 12 грудня 2011 р.; Надвірнянська міська рада – із містом побратимом Пруднік від 17 червня 2000 р. Тісна співпраця між громадами послужила налагодженню контактів між містами Пруднік-Надвірна. У 2000 р. підписаний Договір про співпрацю.

За попередньою домовленістю делегацію Прудніцького ліцею ми прийматимемо навесні 2014 р.  Вагомий внесок у підтримку добросусідських відносин вносять мистецькі колективи району.

***

Підприємства району готові поставляти в республіку Польща  продукцію деревообробної промисловості: погонажні вироби, фальш-брус, меблі з деревини тощо. Також район зацікавлений у залученні коштів міжнародної технічної допомоги у розвиток інфраструктури, зокрема, у житлово-комунальне господарство, дорожню інфраструктуру, енергозбереження тощо.

 

Інформаційно-аналітичний відділ РДА.

 

 

 


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2013/11/kroky-do-spivdruzhnosti/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.