- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Стережіться телефонних шахраїв

Posted By Модератор On 29.11.2013 @ 14:58 In Економіка | No Comments

На мобільні телефони підприємців району надходять телефонні дзвінки із номера 0638111617 від невідомих осіб, які, представляючись начальником інспекції, намагаються шахрайським шляхом домовитись про зустріч з метою отримання грошей для керівництва інспекції.

Будьте пильними і не дозволяйте авантюристам вводити себе в оману. Про такі випадки повідомляйте у відділ внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів в області за тел. (0342) 77-19-15.

Увага: «гаряча лінія»

3-го грудня ц. р. із 11-ї до 12-ї год. за тел. 2-43-22 відбудеться «гаряча»  лінія з начальником ДПІ у районі Гнатюком Василем Петровичем на тему «Зверненням громадян – постійна увага. Електронні сервіси. Упередження фактів виплати заробітної плати в «конверті».

Збільшиться розмір єдиного соцвнеску

Для фізичних осіб, котрі обрали спрощену систему оподаткування (не використовують працю найманих працівників), розмір єдиного внеску – 34,7% від суми, що визначають такі платники самостійно, але не більше максимальної величини бази нарахування єдиного внеску, встановленої чинним законодавством. При цьому, сума єдиного внеску не може бути меншою за розмір мінімального страхового внеску за кожну особу.

Мінімальний страховий внесок для фізичної особи-«спрощенця» визначається як добуток мінімального розміру заробітної плати на розмір внеску, тобто на 34,7%.

Із 1 грудня ц. р. розмір мінімальної заробітної плати становитиме 1218 грн., відповідно розмір мінімального страхового внеску в грудні – 422,65 грн.

Звітуйте в електронному вигляді

Платники єдиного внеску на загальнообов’язкове соцстрахування можуть подавати звітність з цього платежу до Міндоходів засобами електронного зв’язку.

З цією метою Міндоходів розробило відповідне безкоштовне програмне забезпечення, актуальні версії якого можна отримати на сайті Міндоходів за адресою: http://minrd.gov.ua/elektronna-zvitnist/platnikam-podatkiv-pro-ele/programne-zabezpechennya-/.

Рекомендації розміщені за адресою: http://minrd.gov.ua/nove-pro-podatki–novini-/121116.html.

Щоб звітувати електронними засобами зв’язку, платнику податків слід отримати  посилені сертифікати відкритих ключів в Акредитованому центрі сертифікації в ДПІ у м.Івано-Франківськ.

Детальніше – у Центрі обслуговування платників або за тел. 2-90-57.

ДПІ у Надвірнянському районі.

 


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2013/11/sterezhitsya-telefonnyh-shahrajiv/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.