- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Звернення

Posted By Модератор On 29.11.2013 @ 15:49 In Політика | No Comments

Президенту України

Януковичу В. Ф.

Верховній Раді України

Ми, депутати Надвірнянської районної ради, обурені ситуацією, що склалася на шляху підписання Угоди про Асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

Звертаємось до Президента України. Шановний пане Президенте! Ви маєте унікальну можливість вивести Україну на європейський цивілізований шлях розвитку.  Останні події у Верховній Раді та Кабінеті Міністрів України показали, що є сили в Україні, які готові повернути країну назад – у минуле.

Вимагаємо від Вас, як від гаранта додержання Конституції України, вжити невідкладних заходів для підписання Угоди про Асоціацію між Україною та Європейським Союзом на саміті у Вільнюсі 28.11.2013.

Звертаємось до Верховної Ради України. Враховуючи те, що розпорядження Кабінету Міністрів України є зрадою національних інтересів України, вимагаємо відправити уряд М.Азарова у відставку та  розпочати процедуру імпічменту Президента України В. Януковича.

Процеси євроінтеграції у всіх країнах, які вже є членами ЄС, супроводжувались двома почуттями: надією та страхом. Дуже часто вони йшли в тандемі. Надія завжди перемагала. Ми не маємо права дозволити, щоб в Україні переміг страх.

У разі невиконання Закону України «Про засади зовнішньої політики» та не підписання Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС, підтримуватимемо справедливі акції протесту українського народу, ґрунтуючись на конституційному принципі про те, що єдиним джерелом влади є народ.

Україні в Європі бути!

Якщо не відстоїмо свій вибір зараз, не матимемо вибору і в 2015 році!

Слава Україні!

Прийнято на спільній позачерговій сесії

Надвірнянських районної та міської рад 22 листопада 2013 року.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2013/11/zvernennya-6/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.