- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Духовенство і вірних традиційних церков із Різдвяними святами вітають: декани Надвірнянські УГКЦ о. Ігор Шліхутка, УПЦ Київського Патріархату митрофорний протоієрей, магістр богослів`я о. Олег Траско, УАПЦ митрофорний протоієрей о. Мирослав Хімейчук.

Posted By Модератор On 27.12.2013 @ 15:38 In Духовність | No Comments

Зокрема, у привітанні о. Ігоря Шліхутки зазначено: «Милість Божа об’явлена: тому Різдво – це свято світла. Не того світла, яке освітлює все протягом дня, але тої ясності, що виникає посеред нічної пітьми і освітлює все з одного конкретного місця у Всесвіті: з вифлеємської стайні, де Боже Дитя «прийшло в світ».

Нехай Різдвяна радість завітає у кожну домівку, сім’ю і родину. Хай той мир, який Спаситель світу приніс на землю, буде для нас джерелом правдивого щастя».

У привітанні о. Олега Траска сказано: «Святкуємо цьогоріч Різдво Христове в особливих суспільних переживаннях, радше сподіваннях на те, що сповниться «повнота часу» і для нашого суспільства, де зароджений європейський вибір життя на Богом встановлених європейських теренах нашої держави запанує у всій повноті.

Святкуючи цими днями, прославляймо Христа усіма своїми почуттями, словами і вчинками, як повчає Псалмоспівець Давид: «Справді, спасіння Його близьке тим, хто боїться Його, щоб слава Його була в нашій землі»…

У вітанні о. Мирослава Хімейчука наголошується: «Сяйво вифлеємської зірки не тьмяніє. Її втіха обіймає віруючий світ і ця ніч для нас завжди радісна і свята. Христос Своїм приходом на землю приносить людям Божий мир, через сторінки Святого Письма: «заповідь нову даю вам, щоб ви любили один одного …» (Ів. 34.35).

Радіймо тим, що маємо Бога у наших серцях, що він знайшов собі помешкання у нашій душі, бо з ним зможемо освятити себе, наших ближніх, подолати усякі труднощі та спасти наші душі. Сердечно вітаю усіх вас з радісним святом Різдва Христового, хай цю радість прийме та відчує кожне людське серце у нашій Україні!».

Христос народився! Славімо Його!

 


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2013/12/duhovenstvo-i-virnyh-tradytsijnyh-tserkov-iz-rizdvyanymy-svyatamy-vitayut-dekany-nadvirnyanski-uhkts-o-ihor-shlihutka-upts-kyjivskoho-patriarhatu-mytrofornyj-protoijerej-mahistr-bohoslivya-o-oleh/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.