- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Майбутнім фінансистам – про діяльність Міндоходів

Posted By Модератор On 13.12.2013 @ 13:20 In Економіка,Освіта | No Comments

Головний державний інспектор з питань інформаційно-комунікаційного супроводження Марія Купчак зустрілася зі студентами  та викладачами Надвірнянського коледжу НТУ, ознайомивши з особливостями процесу реформування податкової та митної служб у єдине Міністерство доходів і зборів України.

Створення сприятливого клімату для розвитку підприємництва, налагодження партнерських відносин із платниками податків та якісне обслуговування тих, хто наповнює бюджети – пріоритетні напрямки роботи ДПІ у районі. – Наповнення бюджету без тиску на бізнес – головна мета співробітників Міндоходів, а якість обслуговування платників – метод її досягнення. Сумлінні платники заслуговують на якісне обслуговування, – зазначила Марія Купчак.

Саме з цією метою  при ДПІ у районі уже більше двох років функціонує Центр обслуговування платників податків, де платники можуть отримати весь спектр адміністративних та консультаційних послуг. Фахівець детально розповіла про сервіси, якими можуть скористатися  відвідувачі в кожному із залів Центру. Для кращого закріплення студентських знань подарувала брошуру «Права та обов’язки платника податків та контролюючих органів», розроблену Міндоходів і зборів України. Наголошено, що до кінця року можна подати податкову декларацію, скориставшись правом на податкову знижку.

Під час зустрічі молодь не лише дізналася про нововведення та зміни, а й мала можливість отримати фахові відповіді на свої запитання.

Вл. інф.

 


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2013/12/majbutnim-finansystam-pro-diyalnist-mindohodiv/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.