- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Володимир Грабовецький: «Івано-Франківська обласна рада дала мовчазну згоду на подальше руйнування України»

Posted By Модератор On 13.12.2013 @ 14:11 In Влада | No Comments

На позачерговій сесії 10 грудня ц. р. обласні депутати прийняли рішення позбавити Івано-Франківську облдержадміністрацію делегованих їй повноважень та створити виконавчий комітет Івано-Франківської обласної ради. З іншого – депутати так і не змогли прийняти рішення про оголошення недовіри голові ОДА, члену Партії регіонів Василю Чуднову.

На думку депутата обласної ради Володимира Грабовецького, основним питанням порядку денного було оголошення недовіри ставленику Президента в області. Проте облрада його провалила, чим виявила відсутність позиції та неспроможність захищати інтереси жителів Прикарпаття.

У залі засідань Івано-Франківської облради, згідно з реєстрацією, були присутні лише 60 депутатів із 114-ти. «За» рішення про оголошення недовіри керівнику ОДА проголосувало 54 депутати. Двоє виступили проти, ще четверо утрималися. Для висловлення недовіри обласним обранцям не вистачило всього лише чотирьох голосів.

– Чесно кажучи, я не був обраний депутатом від початку скликання, я добирався на позачергових виборах, тому можу за цими процесами спостерігати збоку. І я бачу, що патріотичної єдності в обласній раді немає. Під час виборів всі вони говорять, що є нащадками патріотів, бандерівців, що вони є затятими бійцями за волю України. А коли прийшов час зібратися і прийняти рішення, то нікого немає. Я не розумію, як їм дозволяє совість паплюжити імена героїв і спекулювати на національній ідеї!, – не приховує емоцій депутат  обласної ради Володимир Грабовецький.

Обласний обранець впевнений, що питання про делеговані повноваження не є основним, оскільки система чіткої вертикалі влади Президента залишається в силі. Володимир Грабовецький називає це рішення профанацією і вважає, що обласна рада показала свою мовчазну згоду з сучасними процесами, що руйнують Україну.

Голови опозиційних фракцій повинні були переконатися в тому, що їм вистачить голосів для прийняття рішень порядку денного . Але вони показали або свій непрофесіоналізм, або вони просто підігрують сьогоднішній складній політичній ситуації. Все, що продемонструвала Івано-Франківська обласна рада, це те, що вона повністю погоджується із тими процесами, які відбуваються зараз в Україні, – вважає Володимир Грабовецький.

Марта СМОЛІЙ.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2013/12/volodymyr-hrabovetskyj-ivano-frankivska-oblasna-rada-dala-movchaznu-zhodu-na-podalshe-rujnuvannya-ukrajiny/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.