- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Звернення

Posted By Модератор On 20.12.2013 @ 13:44 In Політика | No Comments

Голові Надвірнянської районної організації Партії регіонів

Депутатам місцевих рад району, членам Партії регіонів

Усім членам Партії регіонів Надвірнянщини

Ми, представники Надвірнянського районного штабу національного спротиву, як і вся прогресивна громадськість України, надзвичайно обурені розгоном Євромайдану в Києві в ніч на 11 грудня. Діючий злочинний режим Януковича, незважаючи на мирний протест українців, засудження світової спільноти про можливий силовий розгін Євромайдану, вдався до кривавого зачищення акції протесту минулої ночі.

Відомо, що серед мирних мітингувальників є постраждалі, важко поранені та затримані. Надвірнянці були в перших рядах оборони і теж були піддані фізичній розправі з боку силовиків. Ми мусимо дати оцінку діям режиму Януковича і категорично засудити діяльність Партії регіонів як антиукраїнської та злочинної сили.

Штаб національного спротиву Надвірнянщини звертається до всіх керівників осередків та членів ПР в нашому районі з вимогою: негайно скласти партійні квитки та вийти з цієї політичної сили; прийняти рішення та оголосити про розпуск Партії регіонів у нашому районі.

Ми закликаємо зробити цей крок свідомо та добровільно! До пролиття крові нашої молоді на Майдані 30 листопада, на Банковій 1 грудня, до репресій, затримання та незаконного засудження наших громадян протягом останніх днів та врешті до силового розгону сьогодні вночі причетна ваша політична сила! Ви завтра разом зі своїм осатанілим вождем будете нести за це відповідальність та покарання!

Схаменіться, отямтесь та покайтесь!

Ваш лідер Янукович оголосив війну проти власного народу! Не підтримуйте це насилля!

Станьте на бік правди та добра!

Надвірнянський районний Штаб національного спротиву

та 6234 жителі Надвірнянського району.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2013/12/zvernennya-7/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.