- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Нарада з керівниками організацій та установ

Posted By Модератор On 31.01.2014 @ 15:30 In Влада | No Comments

У понеділок, 27 січня голова районної ради Василь Попович зранку провів нараду з керівниками районних організацій, установ, комунальних підприємств, сільськими, селищними та міським головами.

Основний наголос зроблений на забезпеченні керівником кожного трудового колективу на території району нормальної роботи для життєзабезпечення Надвірнянщини. Передусім, це стосується безперебійного функціонування лікувальних та комунальних установ району і міста. Працівники дорожної служби мають у ці морозні і засніжені дні подбати про належний стан шляхів у районі.

На цьому голова районної ради Василь Попович наголосив також на засіданні президії районної ради 27 січня перед керівниками депутатських комісій і фракцій та керівниками громадських організацій. Він закликав усіх присутніх, а в їх особі просив передати просьбу і звернення до всіх жителів району – залишатись мудрими, виваженими європейськими людьми у нинішній непростій суспільно-політичній ситуації. Одночасно на президії обговорено порядок денний, підготовку і проведення третього пленарного засідання 24-ї позачергової сесії районної ради 28 січня, а також про підготовку і порядок денний 25-ї сесії районної ради у понеділок, 3 лютого і проведення Дня депутата, засідань постійних депутатських комісій і президії районної ради у п`ятницю, 31 січня.

 

Вл. інф.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2014/01/narada-z-kerivnykamy-orhanizatsij-ta-ustanov/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.