- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Про звернення районної ради

Posted By Модератор On 31.01.2014 @ 14:50 In Влада | No Comments

616-24/2014

Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», схваливши звернення до  Президента України В. Януковича (додається), районна рада вирішила:

1. Звернутися до Президента України В. Януковича з вимогою відставки уряду М. Азарова.

2. Звернення надіслати Президенту України.

3. Звернутись до районних рад Івано-Франківської області з проханням підтримати дане звернення.

4. Опублікувати дане рішення в районних засобах масової інформації.

Голова районної ради В. В. Попович

Президенту України

Януковичу В.Ф.

Звернення

3 січня 2014 року на ім’я Предстоятеля Української греко-католицької церкви Верховного архієпископа Києво-Галицького Святослава Шевчука надійшов лист з вимогою не відправляти Богослужіння для сотень тисяч вірних, які беруть участь у мирних протестах у Києві. Недотримання наведених у листі вимог Міністерства культури України може слугувати підставою для порушення перед судом питання про припинення діяльності відповідних релігійних організацій.

Ми, депутати Надвірнянської районної ради Івано-Франківської області глибоко обурені цим ганебним листом Міністерства культури України.

Спроба тиску на УГКЦ є не чим іншим, як продовженням політики систематичного порушення Конституції України, поверненням до засад радянської політики.

Надвірнянська районна рада солідаризується з мільйонами вірних УГКЦ і висловлює своє занепокоєння тоталітарними тенденціями, які вже дійшли до духовних цінностей демократичного суспільства – свободи совісті та віросповідання.

Уперше за часи незалежності України пролунала погроза щодо припинення діяльності церкви, зокрема УГКЦ. Це має стати засторогою для кожного громадянина нашої держави незалежно від приналежності до релігійної конфесії.

Кабінет Міністрів України, як орган виконавчої влади України, вкотре довів, що він є атеїстичним, не  християнським та не українським. Дії Уряду М. Азарова свідчать, що в його сутності відсутні ознаки демократії, моралі, свободи думки, духовності та совісті.

Вимагаємо відправити у відставку уряд М. Азарова.

Просимо депутатів районних рад Івано-Франківської області підтримати дане звернення.

Бог і Україна – понад усе!

Слава Україні!

Схвалено на двадцять четвертій позачерговій сесії

Надвірнянської районної ради  21 січня 2014 року.

 


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2014/01/pro-zvernennya-rajonnoji-rady-2/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.