- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Перемогли надвірнянці

Posted By Модератор On 07.03.2014 @ 13:34 In Спорт | No Comments

Незважаючи на скорботні і тривожні дні для нашої країни, українці всього світу готуються до визначного ювілею – 200-річчя від дня народження генія української нації Т. Г. Шевчека. Цьому ювілею присвятили 1 березня ц. р. шаховий турнір у м. Долина між надвірнянським шаховим клубом «Інтелект» та долинською шаховою спільнотою.

Паралельно відбулася зустріч ветеранів НГВУ «Надвірнанафтогаз» і нафтовиків Долинщини. У Долині організація ветеранського руху – на початковій стадії, тому надвірнянці поділилися своїми успіхами, напрацюваннями і планами.

Шаховий турнір завершився перемогою надвірнянців, але у підсумку всі зрозуміли, що головна перемога – дружба, взаємопорозуміння і готовність до співпраці та взаємодопомоги. Треба відзначити, про що б не розмовляли, завжди повертались до подій на Майдані і в Криму. Представник долинського шахового клубу Роман Любко прочитав вірша, присвяченого ювілею Т. Шевченка. Надвірнянці запросили своїх долинських колег відвідати нас із візитом-відповіддю наприкінці березня.

Мирон ЗІНЯК,

голова ради ветеранів

НГВУ «Надвірнанафтогаз».


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2014/03/peremohly-nadvirnyantsi/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.