- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Подяка

Posted By Модератор On 18.04.2014 @ 11:32 In Вдячність | No Comments

Командування та особовий склад Делятинської військової частини висловлюють щиру подяку депутатському корпусу та особисто голові районної ради Василеві Поповичу, колективам Надвірнянського райсуду, райвідділу УМВС, райвідділу Державної служби з надзвичайних ситуацій, управління Пенсійного фонду в районі, Делятинської та Ланчинської селищних рад, громаді села Цуцилова, освітянам Ланчина та Білих Ослав за суттєву підтримку військовослужбовців у цей непростий для держави та її Збройних сил час.

Сьогодні, як ніколи, актуальним є гасло: «Народ і армія – єдині!». Згуртованість суспільства, високий патріотизм кожного громадянина держави, розуміння нагальних проблем українського війська та невідкладна допомога у їх вирішенні – це та моральна підтримка, що підвищує наш бойовий дух та готовність захищати Україну та її народ.

Слава Україні! Героям слава!

***

Громада села Красної і педагогічний колектив Краснянської ЗОШ І-ІІІ ст. 16 квітня надали на 12845 грн. матеріальної допомоги Делятинській військовій частині. Зокрема, закупили для військовиків шини, домкрати та оргтехніку. Акція допомоги пройшла під координацією депутата районної ради, директора школи Федора Кухарчука і вчителя захисту Вітчизни Дмитра Данилюка.

 


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2014/04/podyaka-5/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.