- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Звернення Надвірнянського районного Штабу національного спротиву до керівництва ТОВ «ЛК Інтерплит Надвірна» щодо можливої реорганізації

Posted By Модератор On 18.04.2014 @ 11:30 In Протести | No Comments

ТОВ «ЛК Інтерплит Надвірна» протягом багатьох років є бюджетоутворюючим підприємством нашого району. На підприємстві працюють жителі міста Надвірна та району. З глибокою тривогою громадськість району сприйняла інформацію про реорганізацію ТОВ «ЛК Інтерплит Надвірна» у структурний підрозділ корпорації «SwissPan LTD». Результатом цього може стати скорочення чисельності працівників на даному підприємстві, що однозначно зменшить відрахування в бюджети всіх рівнів та негативно вплине на добробут сімей працівників.

Знаючи, що керівництво ТОВ «ЛК Інтерплит Надвірна» займало позицію, спрямовану на захист своїх працівників, районний Штаб національного спротиву просить Вас призупинити процес реорганізації, оптимізації та скорочення робочих місць. Позитивне вирішення даного питання зніме соціальну напругу в районі, дасть змогу уникнути акцій громадської непокори та в кінцевому результаті позитивно вплине на діловий імідж підприємства.

Прийнято на засіданні Штабу національного спротиву 17 квітня 2014 року.

Надвірнянський районний Штаб національного спротиву

звертається до всіх жителів району з проханням утриматись від співпраці зі штабами кандидатів у Президенти України  Добкіна, Царьова, Кузьміна, Тігіпка, Королевської, Бойка, Симоненка.

Також закликаємо ні голосуванням, ні в будь-який інший спосіб не підтримувати представників, ворожих до України політичних таборів.

У випадку, якщо такі факти стануть відомі, це буде розцінюватися як зрада інтересів Майдану та досягнень Революції Гідності.

За дорученням районного

Штабу національного спротиву

Іван ГУРМАК.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2014/04/zvernennya-nadvirnyanskoho-rajonnoho-shtabu-natsionalnoho-sprotyvu-do-kerivnytstva-tov-lk-interplyt-nadvirna-schodo-mozhlyvoji-reorhanizatsiji/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.