- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Робоча зустріч про реорганізацію ТзОВ «ЛК Інтерплит Надвірна»

Posted By Модератор On 12.05.2014 @ 15:52 In Влада,Економіка | No Comments

6 травня у райдержадміністрації за участі голови РДА Михайла Іваночка, голови районної ради Василя Поповича, Надвірнянського міського голови Зіновія Андрійовича, начальника ДПІ в Надвірнянському районі Василя Гнатюка та начальника управління економічного розвитку і торгівлі РДА Василя Уніята під час робочої зустрічі із засновником ТзОВ «ЛК Інтерплит Надвірна» Богданом Цуприком і директором підприємства Юлією Федишин обговорили перспективи розвитку цього підприємства.
Його засновник Богдан Цуприк детально окреслив план реорганізації підприємства у 2014 році. Найближчим часом планують його реорганізувати і на його місці створити безбалансову філію підприємства «SWISSPAN LIMITED LTD» з місцем розташування юридичної особи у м. Костопіль Рівненської області.
За словами Богдана Цуприка, від реорганізації підприємства планують вивільнити не більше п’яти відсотків працівників підприємства, а також запевнив, що всі місцеві податки і збори сплачуватимуть у бюджет Надвірнянського району. Підприємство планує брати посильну участь у соціально-економічному розвитку м. Надвірної.
Про впорядкування оренди земельних паїв
З участю голови РДА Михайла Іваночка, начальника ДПІ в Надвірнянському районі Василя Гнатюка, начальника відділу агропромислового розвитку РДА Михайла Клюфінського із керівництвом ПСП «Оскар» Василем Захарчуком, ТзОВ «Райз-Прикарпаття» Олександром Цявуком і заступником директора із земельних питань Борисом Гелев’яком обговорили перспективи розвитку та сплати до місцевих бюджетів коштів за оренду земельних паїв, які орендують на території нашого району.
Зараз ПСП «Оскар» орендує 1050 га і ТзОВ «Райз-Прикарпаття» 794 га. На нараді голова РДА дав чітку вказівку – протягом двох тижнів завершити роботу з оформлення договорів за оренду земельних паїв інвесторам. Вирішення цього питання дасть можливість регулярно наповнювати місцевий бюджет коштами, які у майбутньому використовуватимуть на соціально-економічний розвиток сіл Надвірнянщини.
Державний прапор над Чорноморським Флотом уже 96 років
Розпорядженням голови райдержадміністрації Михайла Іваночка від 30 квітня ц. р. № 63 затверджений план заходів із відзначення у районі 96-ї річниці підняття Державного прапора України над Чорноморським Флотом.
Передбачається провести виховні та військово-патріотичні заходи, різноманітні тематичні виставки тощо. Структурним підрозділам РДА та виконавчим комітетам сільських, селищних рад доручено забезпечити виконання плану заходів.
Інф. РДА.

 


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2014/05/robocha-zustrich-pro-reorhanizatsiyu-tzov-lk-interplyt-nadvirna/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.