- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Звітна зустріч Володимира Грабовецького

Posted By Модератор On 08.05.2014 @ 15:03 In Влада,Громадськість | No Comments

Протягом наступного тижня депутат Івано-Франківської обласної ради Володимир Грабовецький під час зустрічей із виборцями на своєму виборчому окрузі у Надвірній та прилеглих селах відзвітує про рік своєї депутатської діяльності.

– Важливо, щоби депутат будь-якого рівня постійно контактував з людьми, які йому дали вотум довіри та наділили депутатськими повноваженнями. Жоден папір не замінить живого спілкування із виборцем. За рік своєї депутатської діяльності я напрацював достойну базу – це 93 депутатські звернення та 87 відповідей на них, відповідальна участь у сесійних засіданнях, постійній депутатській комісії та прийняття вольових політичних рішень. За рік я провів 7 зустрічей з громадами та колективами і 6 особистих прийомів громадян. Зараз плануємо підвести своєрідну риску, представити громаді напрацювання, проаналізувати «плюси» і «мінуси» діяльності та з новою силою і ще з більшим завзяттям продовжити роботу, – коментує Володимир Грабовецький.

Звіт обласного депутата відбуватиметься у формі живого спілкування – із 6 по 11 травня.

6 травня: с. Зелена (будинок культури) – о 12-ій год; с. Бистриця (будинок культури) – о 15-ій год.; с. Пасічна (актовий зал Пасічнянської ЗОШ І-ІІІ ст.) – о 18-ій год.;

7 травня: смт. Битків (актовий зал сільської ради) – о 18-ій год.

8 травня: с. Пнів (будинок культури) – о 18-ій год.

11 травня: м. Надвірна (районний будинок культури) – о 15-ій год.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2014/05/zvitna-zustrich-volodymyra-hrabovetskoho/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.